Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 80 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 4 Eier (Kl. M)
- 160 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Lemon Curd
- Wasser, kalt, zum Bestreichen
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blätter weiße Gelatine
- Wasser, kalt, zum Einweichen
- 70 g Zucker
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 350 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Magerquark
-
4
EL Limoncello
of 4 EL Orangensaft - 1 EL Puderzucker
- 2 Pfirsiche, in dünnen Spalten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2261 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7h 15min
Kloster-Cremetorte
12 Std.
Orangen-Schokoladen-Torte
3j 40 menit
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 godz. 30 min
Schachbrett-Torte
5h 10 min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10min
Käse-Sahne-Traum
12 Std.
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Flockentorte
2h 25 min
Zitronen-Biskuitrolle
5 Std.
Mascarpone-Apfel-Torte
6 Std.