Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tortenboden
- 2 Eier, getrennt
- 70 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 40 g Mehl
- 20 g Speisestärke
Sanddorncreme
- 6 Blätter Gelatine
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Sanddorn-Fruchtaufstrich
- 500 g Quark
- 100 g Zucker
- 500 g Joghurt, 1,5% Fett
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3 Std. 10 Min
Reistorte mit Roter Grütze
3 Std.
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 Std. 40 Min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Kloster-Cremetorte
12 godz.
Lachs-Schwarzbrot-Torte
2h 30min
Quadratische Eierlikör-Torte
1 Std. 40 Min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2 Std.
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.
Mohnstollen
26 godz.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Zitronen-Joghurt-Torte
9 godz.