Apparaten en accessoires
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u. 45min
16 Stücke
Ingrediënten
Tortenboden
-
Eier getrennt2
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Mehl40 g
-
Speisestärke20 g
Sanddorncreme
-
Gelatine6 Blätter
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Sanddorn-Fruchtaufstrich250 g
-
Quark500 g
-
Zucker100 g
-
Joghurt, 1,5% Fett500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
7 g
Calorieën
837 kJ /
200 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Deutsche Küche
17 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Rhabarber-Mandel-Torte
4u. 30min
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4u.
Erdbeer-Zitronen-Torte
5u.
Kloster-Cremetorte
12u.
Stachelbeer-Baiser
1u. 10min
Rhabarber-Marzipan-Torte
5u.
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1u. 40min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1u. 30min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1u. 55min
Mohnkuchen mit Streuseln
1u. 25min
Marzipan-Butterkuchen
3u.
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2u. 15min