Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 80 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Prise Pfeffer
- 1 geh. TL Salz
Füllung
- 50 g Pecorino, in Stücken (3 cm) (optioneel)
- 100 g Scamorza, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g trockener Weißwein
-
250
g Salsiccia, ohne Pelle, in Stücken (1 cm)
of 250 g Bratwurst, roh, ohne Pelle, in Stücken (1 cm) -
80
g Oliven, grün, entsteint
of 80 g Oliven, schwarz, entsteint - 1 Eiertomaten, in Würfeln (1 cm)
- 4 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Zitronenkuchen
2h
Apfelkuchen
1h
Pizza Margherita
1h 45min
Spanische Pizza
1h 20 min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2h 15min
Schnittlauchkuchen
2h
Focaccia mit Salsiccia
2h
Breakfast Muffins
35 Min
Badischer Flammkuchen
1h
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2u. 40min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min