Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- natives Olivenöl zum Einfetten und Beträufeln
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 70 g Schweineschmalz
- 180 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 geh. TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
100
g Fontinakäse, in Stücken (3-4 cm)
of 100 g Gruyère Käse, in Stücken (3-4 cm) - 15 - 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1 godz. 20 min
Mini-Focacce Phantasie
2u. 5min
Pizza Margherita
1h 35 min.
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 godz. 20 min
Grissini mit Mohn oder Sesam
1h 35 min.
Pizzarolle
1h 40min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 godz. 10 min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min