Apparaten en accessoires
Cheesecake-Eis
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 20min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Zucker40 g
-
Orange Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst1
-
Schokoladen-Cookies in Stücken70 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Doppelrahm-Frischkäse200 g
-
Saure Sahne150 g
-
Schwarze Johannisbeer-Konfitüre80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
943 kJ /
225 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate Cheesecake mit Erdnusscreme
6u.
Tomatenpesto
10min
Frischkäsetorte ohne Backen
5u.
Bayerische Creme
8u.
Schokoladenmousse
3u. 20min
Frozen Yoghurt
6u. 30min
Amarena-Eis
8u. 10min
Amaretto-Eisparfait
8u. 15min
Cheesecake-Ice-Cream
3u.
Schoko-Erdnuss-Parfait
9u.
Fruchtsorbet, schnell
10min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8u. 20min