Apparaten en accessoires
Cheesecake-Eis
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 20min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Zucker40 g
-
Orange Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst1
-
Schokoladen-Cookies in Stücken70 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Doppelrahm-Frischkäse200 g
-
Saure Sahne150 g
-
Schwarze Johannisbeer-Konfitüre80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
943 kJ /
225 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 godz. 40 min
Schokoladencreme
1 godz. 15 min
Apfel-Tiramisu
4 godz. 30 min
Honigmousse
3 godz. 45 min
Cookieparfait mit Erdnusscreme
4 godz. 20 min
Beeren-Knusperchips-Tiramisu
4 godz.
Cheesecakes aus dem Glas
50 min
Himbeerwolke
2 godz. 10 min
Schokoladenmousse marmoriert
8 godz. 35 min
Apfel-Quark-Trifle
1 godz. 30 min
Cheesecake-Ice-Cream
3 godz.