Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Bananenblätter, in 6 Quadrate geschnitten (ca. 20 x 20 cm)
- 400 g Fischfilets (z.B. Red Snapper oder Makrele), in Würfeln (1 cm)
- 20 g Sojasauce
- 10 g Sesamöl
- 1 Prise Pfeffer
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 15 g Kurkuma, frisch, in dünnen Scheiben
- 10 g Galgant, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Cashewkerne
- 1 rote Chilischote, frisch, mittelgroß, entkernt
- 20 g Öl
- 2 Stängel Thai-Basilikum, Blätter abgezupft, in dünnen Streifen
- 4 Kaffir-Limettenblätter, frisch, in dünnen Streifen
- 90 g Kokoscreme
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 700 g Wasser
Kurkuma-Sauce
- 100 g Kokoscreme
- 1 TL Speisestärke
- 60 g Wasser
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1848 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Paprikabrösel
30min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10min
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1 Std. 35 Min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25 Std.
Sardische Nudeln mit Rucolasauce
27 godz.