Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 10 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 2 Chilischoten, getrocknet, in Ringen (2 mm)
- 500 g Tomaten, geviertelt
- 700 g Rindfleisch (z.B. Schulter), in Würfeln (3 cm)
- 50 g Rotwein, trocken
- 100 g Wasser
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 2 TL Salz
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1388 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Hähnchen-Gemüse-Topf
1h
Nudeleintopf mit Klebreiskuchen und Fischbällchen (部队锅)
1h
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40 min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 godz.
Klare Steinpilzsuppe
30min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Italienisches Gulasch
2 godz.