Suppenfleisch in Tomatensauce  (番茄炖牛腩)

Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)

2.5 33 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • neutrales Öl
    10 g
  • Porree in Ringen (1 cm)
    50 g
  • Chilischoten, getrocknet in Ringen (2 mm)
    2
  • Tomaten geviertelt
    500 g
  • Rindfleisch (z.B. Schulter), in Würfeln (3 cm)
    700 g
  • Rotwein, trocken
    50 g
  • Wasser
    100 g
  • Zimtstange
    ½
  • Sternanis
    2
  • Salz
    2 TL
  • Koriander abgezupft, zum Bestreuen
    2 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 38 g
Calorieën 1388 kJ / 332 kcal
Vetten 17 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...