Erbsen nach Florentiner Art

Erbsen nach Florentiner Art

4.4 46 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    40 g
  • Pancetta gewürfelt
    50 g
  • Erbsen, frisch grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)
    500 g
    500 g Erbsen, TK, fein, aufgetaut
  • Salz
    ½ TL
  • Petersilie gehackt
    1 EL
  • Zucker
    1 gestr. TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 1072 kJ / 257 kcal
Vetten 14 g
Vezels 7.6 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...