Erbsen nach Florentiner Art
TM6 TM5

Erbsen nach Florentiner Art

4.3 (32 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Knoblauchzehe
  • 40 g Olivenöl
  • 50 g Pancetta, gewürfelt
  • 500 g Erbsen, frisch, grün, aus der Schote gelöst (siehe Tipp)
    of 500 g Erbsen, TK, fein, aufgetaut
  • ½ TL Salz
  • 1 EL Petersilie, gehackt
  • 1 gestr. TL Zucker

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1072 kJ / 257 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
14 g
Vezels
7.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten