Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1 Dose Safran (0,1 g)
- 200 g Sahne
- 220 g Milch
- 2 EL Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
- 30 g Butter
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Chili-Knoblauch-Öl
1h 20 min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45min
Mandel-Knoblauch-Suppe Iberia
40min
Zwiebelsuppe
45min
Kartoffelpüree, italienisch
45min
Sauce Soubise
30min
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
35 Min
Pilz-Crostini
45min
Bloody Mary Suppe
25 min
Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
50min
Pilzcremesuppe mit Schinken-Semmelknödeln
1h 10min