Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran
TM6 TM5

Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran

4.5 (90 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Scheiben (1 cm)
  • 1 ½ TL Salz
  • 1 Dose Safran (0,1 g)
  • 200 g Sahne
  • 220 g Milch
  • 2 EL Olivenöl
  • 3 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
  • 30 g Butter
  • 2 - 3 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2011 kJ / 480 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
44 g
Vetten
29 g
Vezels
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten