Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Kalbsrücken, 4 Stücke (à 100 g)
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Tomaten, getrocknet (Soft-Tomaten)
- 8 Scheiben fetter Speck (Lardo)
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 300 g Milch
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Erbsen, TK
- 100 g Butter, in Stücken
- 12 Stängel Salbei, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3224 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 54 g
Alternatieve recepten
Risotto
30 Min
Risotto milanese
35 Min
Polenta
30 Min
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40 Min
Teriyaki-Lachs
40 Min
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50 Min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Marinierter Gewürzlachs mit Romanesco-Risotto
13h
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min