Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Basmati-Reis
- Wasser zum Kochen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 3 Knoblauchzehen
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 70 g Tomatenmark
- 400 g Kokosmilch
- 500 g Garnelen, roh, geschält, TK
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2651 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelencurry mit Topinambur
45min
Meeresfrüchte Korma
40min
Asia-Pasta mit Garnelen
35min
Garnelencurry
35min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Garnelen Bhuna
30min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min