Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser
- 300 g Kokosmilch
- 250 g Putenbrust, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und 10 g Saft ausgepresst
- 1 TL rote Thai-Currypaste
- 100 g Brokkoliröschen
- 50 g Zuckerschoten, halbiert
- 1 rote Paprika, in dünnen Streifen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Speisestärke
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2382 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grünes Thai-Curry mit Zitronengras-Reis
1 Std. 15 Min
Teriyaki-Lachs mit feurigem Wirsing
45min
Hähnchen-Kokos-Suppe
45min
Massaman-Curry
1 Std. 40 Min
Grünes Gemüsecurry
50min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Tikka Masala
45min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min
Schnelles Thai-Curry mit Huhn
40min
Massaman Curry mit Rindfleisch
40min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min