Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 1 - 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 300 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Möhren (ca. 130 g), in Stücken
- 1 Porreestange (ca. 300 g), in Ringen (2 cm)
- 250 g Jasminreis
- 400 g Wasser
- 40 g Sojasauce
- 30 g Fischsauce
- 1 Limette, unbehandelt, 1-2 TL Schale fein gerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Eier, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1657 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1632 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min
Zitronen-Basilikum-Hähnchen-Pasta
35 Min
Asia-Nudeln mit Gemüse
25 min
Orangen-Sesam-Hähnchen mit Basmatireis
45min
Pad Thai
40min
Asiatisches Pilaw mit Garnelen
45min
Thai-Glasnudelsalat
30min
Kantonesischer Garnelen-Reis
50min
Karibisches Garnelencurry
30min
Asia-Reis mit Garnelen
40min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 min
Grünes Thai-Curry
40min