Japanische Udon-Nudeln mit Hackfleisch

Japanische Udon-Nudeln mit Hackfleisch

4.0 142 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehen
    2
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • Sesamöl
    60 g
  • Zucker
    20 g
  • Reisessig
    1 EL
  • Sojasauce
    40 g
  • rote Paprika in Streifen (ca. 5 x 1 cm)
    150 g
  • Pak Choi in Stücken (2-3 cm)
    200 g
  • rote Zwiebeln in dünnen Ringen (5 mm)
    50 g
  • Hackfleisch, gemischt
    400 g
  • Salz
    ½ TL
  • Austernsauce
    20 g
  • Udon-Nudeln
    400 - 460 g
  • Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
    20 g
  • Sesam, geröstet
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1348 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 2695 kJ / 644 kcal
Vetten 38 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...