![Pappardelle in Pfefferbutter Pappardelle in Pfefferbutter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/562e5af324f30deae1048a2af4d2f664/Derivates/8bb2be391c915e7187b197548980058845d8918a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 2 cm)
- 3 Stängel Oregano frisch, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Parmesan, in Stücken
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 220 g Pappardelle
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 70 g Butter, in Stücken
- ½ TL Meersalzflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3109 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 288 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3 Std. 30 Min
Feta-Nudeln
30min
Gnocchi Caprese
20 min
Pasta mit Salbei-Butter
40 min
Linguine mit Pesto Primavera
20 min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25 min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Parmesan-Pasta
30min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min