Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale (1 x 4 cm)
- 40 g Walnusshälften
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 200 g Ricotta
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- 20 Muschelnudeln, trocken, groß (Conchiglioni), zum Befüllen
- Wasser zum Kochen
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 2 TL brauner Zucker
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 - 2 EL Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2359 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15min
Ravioli-Auflauf
1h 40min
Linguine mit Pesto Primavera
20min
Himbeer-Kokos-Tiramisu
8 Std. 15 Min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1h
Auberginen-Paprika-Pasta
30min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25min