Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale (1 x 4 cm)
- 40 g Walnusshälften
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 200 g Ricotta
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- 20 Muschelnudeln, trocken, groß (Conchiglioni), zum Befüllen
- Wasser zum Kochen
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 2 TL brauner Zucker
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 - 2 EL Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2359 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40 min
Gemüse-Avocado-Wraps
30 min
Ravioli-Lasagne
1 Std.
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35 Min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 Std.
Kantonesischer Garnelen-Reis
50 Min
Spargelgratin
1 Std. 15 Min
Burrata-Pizza
1 Std. 40 Min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Linguine mit Pesto Primavera
20 Min