Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 500 g Linguine
- 80 g Babyspinat, frisch
- 50 g Basilikum, abgezupft
- 15 g Kerbel, abgezupft
- 110 g Parmesan, davon 90 g in Stücken, 20 g gehobelt
- 60 g Mandeln, gehobelt
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 160 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4276 kJ / 1022 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 696 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30 min
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1h 25min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35 min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Pappardelle in Pfefferbutter
20 min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min
Pasta mit Salbei-Butter
40 min
Sommer-Pasta-Salat
30 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 min