Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Koriander, frisch, abgezupft (siehe Tipp)
- 15 g Petersilienblätter
- 5 Minzblätter
- 10 g Schnittlauch
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- ½ - 1 ½ rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 400 g Avocado, in Spalten
- 2 TL frische Thymianblättchen
- 2 TL Salz und mehr zum Kochen
- 1 TL Pfeffer
- 5 g Limettensaft
- 1200 g Wasser
- 340 g Tagliatelle
- 200 g Ziegenfrischkäse, grob gezupft
- 2 TL Honig
- 150 g Cherrytomaten, halbiert
- 40 g Pinienkerne, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3206 kJ / 766 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 3147 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40min
Pasta mit Salbei-Butter
40min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Überbackenes Risotto
50min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 Min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 Min
Winterpasta
30 min
Spargel-Nuss-Pasta
45 Min
Avocado-Nudelsalat mit Erdbeeren und Mozzarella
30 min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25 Min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min