Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 250 g Ziegenfrischkäse
- 2 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 320 g Farfalle, grün und weiß
- 40 g Pinienkerne
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 50 g Rucola
- 2 - 3 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1281 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 min
Avocado-Nudelsalat mit Erdbeeren und Mozzarella
30 min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 min
Gnocchi-Endivien-Salat
30 min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1 godz.
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 min
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25 min
Nudelsalat mit Rucola und Erbsen-Pesto
35 min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 godz. 10 min