Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten

Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten

4.6 446 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Drillinge geviertelt
    1000 g
  • Salz
    2 TL
  • Wasser
    1200 g
  • Pinienkerne
    50 g
  • Spinatblätter, frisch grob zerzupft,
    150 g
    100 g Babyspinat
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
    50 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Balsamico, hell
    20 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Feta zerbröselt
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 1663 kJ / 398 kcal
Vetten 30 g
Vezels 4.6 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...