Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Drillinge, geviertelt
- 2 TL Salz
- 1200 g Wasser
- 50 g Pinienkerne
-
150
g Spinatblätter, frisch, grob zerzupft,
of 100 g Babyspinat - 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Olivenöl
- 20 g Balsamico, hell
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1663 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 dk
Gnocchi-Endivien-Salat
30 dk
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1sa 40 dk
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1sa 40 dk
Mediterraner Kartoffelsalat
1h 10min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 dk
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 dk
Spinat-Tomaten-Salat
20 dk
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1sa
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 Min