Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Drillinge, geviertelt
- 2 TL Salz
- 1200 g Wasser
- 50 g Pinienkerne
-
150
g Spinatblätter, frisch, grob zerzupft,
of 100 g Babyspinat - 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Olivenöl
- 20 g Balsamico, hell
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1663 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45min
Gnocchi-Endivien-Salat
30min
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
40min
Spinat-Tomaten-Salat
20min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1h
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1h 40min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10 dk
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Mediterraner Kartoffelsalat
1h 10min