Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g gelbe Paprika, in Streifen
- 120 g Möhren in Stiften (1 x 4 cm)
- 120 g Aubergine, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 120 g Zucchini, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Fenchel, in Streifen
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 60 g Olivenöl
- ½ TL Knoblauchpulver
- ½ TL Pfeffer
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- ¼ TL Zitronenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g parboiled Weizen (z. B. Ebly)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 911 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunter Graupensalat
40 Min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1h
Gnocchi-Endivien-Salat
30 min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Sommergemüse-Ragout mit Feta-Päckchen
40 Min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 Min
Weizen-Salat mit Granatapfelkernen
35min
Champignon-Rucola-Salat
30 min
Pesto-Weizen-Salat
30 min
Gemüse-Kopenhagener
45 min