![Nudelsalat mit Rucola und Erbsen-Pesto Nudelsalat mit Rucola und Erbsen-Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B144369-F398-4EFD-B8BE-21386F50358A/Derivates/60f95cc0-bf03-4184-b59b-7f55bece01b5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 250 g Farfalle
- 50 g Pinienkerne
- 100 g Cashewkerne
- 10 g Hefeflocken (2 EL)
- ¼ TL Knoblauch, granuliert
- 250 g Erbsen, TK, angetaut
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 30 g Zitronensaft
- 60 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (30 g Öl auffangen)
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3051 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30 min
Vegane Mac and Cheese
1 godz.
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6 Std. 20 Min
Vegane Lasagne
1h 50 min
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1 godz.
Vegane Bolognese
50 min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50 min
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
40min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 godz. 10 min
Veganer Nudelsalat
35min
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1 godz. 40 min