Rote-Bete-Couscoussalat mit gebratenen Maultaschen

4.1 49 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    10 g
  • Rote Bete, gegart in Würfeln (2 cm)
    280 g
  • Couscous
    200 g
  • Wasser
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Rote-Bete-Saft
    200 g
  • Babyspinat, frisch
    50 - 100 g
  • Maultaschen in Streifen (1-2 cm)
    400 g
  • Olivenöl
    1 TL
  • Feta zerbröselt
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 522 mg
Eiwitten 15.9 g
Calorieën 2267.7 kJ / 542 kcal
Vetten 21 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 9.8 g
Koolhydraten 73.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...