Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rote Linsen
- 500 g Wasser
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 400 g Auberginen
- 50 g Olivenöl
- 1 Gemüsezwiebel (200 g), geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 120 g Rotwein
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Ingwer, gemahlen
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Milch
- 40 g Mehl
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Paprika-Pasta
30min
Kartoffel-Quiche
3h
Spargel-Korma
45min
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1h
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30min
Gefüllte Auberginen
50min
Lasagne mit Auberginen-Bolognese
1h 40min
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1h 30min
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35 Min
Überbackene Spinatmuscheln
1h 10min