Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 250 g Perlgraupen, mittel
- 90 g Öl
- 1 TL Salz
- 30 g Pinienkerne
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, grün, entsteint, abgetropft
- 30 g Kapern, abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Senf, mittelscharf
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Zucker
- ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Rucola, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 684 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Salat
15 min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Mediterraner Dinkel-Salat
30min
Bunter Graupensalat
40 min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1 Std.
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 Std.
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30min
Mediterraner Sonnenweizensalat
45 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 min
Gebratener Kichererbsensalat
45 min