Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Blumenkohlröschen
- 30 g Öl und etwas mehr zum Backen
- 2 TL Salz
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 300 g Zwiebeln, geachtelt
- 30 g Korinthen
- 40 g Mandelstifte
- ½ - ¾ TL Kardamom, gemahlen
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Garam Masala
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 100 g Mandeln, gemahlen
- 30 g Honig, flüssig
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2803 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 1323 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalischer Blumenkohlsalat
1sa
Indische Wraps
30 dk
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1h 25min
Indischer Gemüsereis
1sa
Südafrikanischer Gewürzreis
45 Min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1sa
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 dk
Butter-Paneer-Masala
40 dk
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 Min
Blumenkohl Tikka Masala
35 dk
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Udon Blumenkohlcurry
30 dk