Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Rote Bete, in Würfeln (1 cm)
- 400 g Süßkartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
- 40 g Öl
- 2 ¼ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 2 TL Garam Masala
- 1 TL Fenchelsamen
- 2 TL Korianderkörner
- 1 Lorbeerblatt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, gerieben
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Chilischote, in dünnen Ringen
- 300 g Basmati-Reis
- 600 g Wasser
- 250 g Tomaten, in Stücken (1 cm)
- 10 g Tomatenmark
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Bund Koriander, abgezupft, davon ¼ Bund gehackt
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1667 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 890 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 min
Curry-Reis mit Gewürzjoghurt
45 min
Reisbandnudeln mit Gemüsecurry
30 min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
40 min
Blumenkohl-Korma
40 min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Kartoffel-Curry
30 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h