Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Koriander-Chutney
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- ½ grüne Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 2 Bund Koriander (ca. 40 g), abgezupft
- ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 20 g Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 10 g Öl
- 250 g Blumenkohlröschen, klein, halbiert oder geviertelt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 4 Weizentortillas
- 4 EL Mango-Chutney (siehe Tipp)
- 12 Cherrytomaten, geviertelt
- 4 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1639 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 16.2 g
- Natrium
- 1004 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
40 Min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35 Min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 Min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40 Min
Veganer Dürüm
30 Min
Veganes Champignon-Masala
25min
Vegane Asia-Bowl
30 Min
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1 Std.
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 Min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 Min
Veganes "Butter Chicken"
50 Min
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20min