Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 80 g Kimchi
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 75 g Schinkenspeckwürfel
- 160 g Risottoreis
- 390 g Wasser
- 20 g helle Sojasauce
- 1 TL Zucker
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 15 g Butter
- Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen, zum Garnieren
- Sesam zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1985 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1205 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 min
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1 Std. 25 Min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 min
Butter-Paneer-Masala
40min
Südafrikanischer Gewürzreis
45 min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 min
Okonomiyaki
45 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min
Kartoffel-Curry
30 min
Szechuan-Spaghetti
50 Min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50 Min
Locro Argentino
30 min