Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt

Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt

4.5 672 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 Portionen

Ingrediënten

  • rote Chilischote, frisch entkernt
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • grüne Paprika in Würfeln (3 cm)
    2
  • Harissapaste
    30 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ½ TL
  • Zimt
    ¾ TL
  • geschälte Tomaten (800 g)
    1 Dose
  • Salz
    1 TL
  • Agavendicksaft
    20 g
  • Blattspinat, frisch
    200 g
  • Halloumi in Scheiben (1 cm)
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1183 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 1273 kJ / 304 kcal
Vetten 22 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...