Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1130 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 200 g Tempeh, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
-
250
g Jasminreis
of 250 g Basmati-Reis, weiß - 200 g Brokkoliröschen
- 200 g rote Paprika, in Streifen
- 4 EL Öl zum Braten
- 1 EL Speisestärke
- 80 g Sojasauce
- 40 g Zucker
-
15
g Sesamöl
of 15 g Öl - 15 g Essig
- 2 EL Sesam, geröstet, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2466 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1715 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30min
Vegane Asia-Bowl
30min
Reisbandnudeln mit Gemüsecurry
30min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30min
Süßkartoffel-Kumpir mit Tempeh-Füllung
1h
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Indischer Gemüsereis
1h
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 Min
Tofu-Reis
50min