Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
TM6 TM5

Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse

4.2 (49 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 1130 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
  • 200 g Tempeh, in Scheiben (ca. 1 cm)
  • 1 TL Salz
  • 1 TL Knoblauch, gemahlen
  • 250 g Jasminreis
    of 250 g Basmati-Reis, weiß
  • 200 g Brokkoliröschen
  • 200 g rote Paprika, in Streifen
  • 4 EL Öl zum Braten
  • 1 EL Speisestärke
  • 80 g Sojasauce
  • 40 g Zucker
  • 15 g Sesamöl
    of 15 g Öl
  • 15 g Essig
  • 2 EL Sesam, geröstet, zum Bestreuen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2466 kJ / 589 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
73 g
Vetten
26 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
3.5 g
Natrium
1715 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten