Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 200 g Tempeh, in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, in Stücken (optioneel)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 80 g Weißwein
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Majoran, getrocknet (optioneel)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 320 g kurze Nudeln (z. B. Farfalle oder Penne)
- 2 EL Pinienkerne zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2860 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 min
Vegane Asia-Bowl
30 min
Veganer Dürüm
30 min
Veganes "Butter Chicken"
50min
Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
40min
Süßkartoffel-Kumpir mit Tempeh-Füllung
1 godz.
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 min
Indischer Gemüsereis
1 godz.
Vegane Lasagne
1h 50min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35min
Tofu-Reis
50min
Veganes Champignon-Masala
25min