Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Pinienkerne
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 150 g Babyspinat, frisch
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, fein geschnitten
- 12 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Honig zum Beträufeln (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1174 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 577 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35min
Gemüse-Avocado-Wraps
30min
Halloumi-Wraps
40min
Marinierte Süßkartoffelscheiben mit Kräuterjoghurt
30min
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Linguine mit Pesto Primavera
20min
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20min
Sommer-Pasta-Salat
30min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40min