Kantonesischer Garnelen-Reis

Kantonesischer Garnelen-Reis

3.9 49 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Sushi Reis
    250 g
  • Wasser und mehr zum Einweichen
    370 g
  • Garnelen, roh, geschält entdarmt
    250 g
    250 Garnelen, roh, geschält, TK, entdarmt, aufgetaut
  • grüne Erbsen, frisch oder TK
    50 g
  • Mais aus der Dose, abgetropft
    50 g
  • helle Sojasauce
    30 g
  • Sesamöl, geröstet und etwas mehr zum Beträufeln
    20 g
  • Austernsauce
    30 g
  • Reisessig
    20 g
  • brauner Zucker
    1 - 1 ½ TL
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Frühlingszwiebeln in Ringen, zum Garnieren
    3

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1564 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 1467 kJ / 351 kcal
Vetten 6 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 57 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...