Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Olivenöl
- 400 g Schweinebäckchen, in Stücken (2 cm)
- 120 g Weißwein, trocken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 75 g rote Paprika, in Stücken (2-3 cm)
- 75 g grüne Paprika, in Stücken (2-3 cm)
- 1 geh. TL Paprika de la Vera
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kurkuma
- 300 g Rundkornreis (z. B. Sushi- oder Milchreis)
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1283 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 481 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Pikantes Mole-Hähnchen
55min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30min
Putengulaschsuppe
45 min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4 Std.
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min
Asiatische Hühnersuppe
1h
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5 Std. 10 Min
Jambalaya
30 min