Rauchige Paella mit Schweinebäckchen

Rauchige Paella mit Schweinebäckchen

4.4 91 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    40 g
  • Schweinebäckchen in Stücken (2 cm)
    400 g
  • Weißwein, trocken
    120 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen
    1 - 2
  • rote Paprika in Stücken (2-3 cm)
    75 g
  • grüne Paprika in Stücken (2-3 cm)
    75 g
  • Paprika de la Vera
    1 geh. TL
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    1 TL
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Kurkuma
    ½ TL
  • Rundkornreis (z. B. Sushi- oder Milchreis)
    300 g
  • Wasser
    400 g
  • Salz
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 481 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 1283 kJ / 307 kcal
Vetten 12 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...