Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Knoblauchzehen
- 100 g Peperoni, rot, davon 50 g halbiert, entkernt, in Stücken, 50 g in schrägen Scheiben (1 cm)
- 10 g Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 10 g Paprika edelsüß
- 1 geh. TL Kurkuma
- 1 geh. TL Piment d'Espelette
- 50 g Öl
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 260 g rote Zwiebeln, davon 200 g geachtelt
- 800 g Drillinge, halbiert
-
120
g grüne Spitzpaprika, in Ringen (2 cm)
of 120 g rote Spitzpaprika, in Ringen (2 cm) - 4 Hähnchenschenkel, mit Haut (à ca. 350 g)
- 80 g rote Spitzpaprika
- 200 g Hühnerbrühe
- 50 g Rotweinessig
- 5 g Speisestärke
- 5 g Estragon, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4920 kJ / 1176 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 1628 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Hähnchenbrust mit Pflaumensauce
1u.
Kräuter-Hähnchen aus dem Ofen
1u. 15min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 Min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1u. 30min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1u. 20min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1u.
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1u.
Hähnchen in Estragonsauce
50 Min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1u. 15min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1u. 30min
Entenbrust mit Orangensauce und Süßkartoffel-Sesam-Stampf
45 Min