Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte
- 3 Knoblauchzehen
- 60 g Japanische Sojasauce (Shoyu)
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 2000 g Wasser
- 300 g Mie Nudeln, getrocknet
- 100 g Babyspinat, frisch
- 750 g Hühnerbrühe
- 1 TL Reisessig
- 2 Scheiben frischer Ingwer (3 mm)
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 2 Eier
- 12 Noriblätter (9 x 3.5 cm)
- 4 EL Mais, aus der Dose
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen zum Garnieren
- 2 TL Sesamsamen, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4507 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Koreanische Ramen mit Tofu
1sa
Japanische Kroketten
1sa 20 dk
Jiaozi
1h 30min
Miso-Udon-Suppe
8h 30 min
Veggie-Ramen mit Ei
2hod. 10min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2hod. 10min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1sa
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1sa 40 dk