Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arepas Teig
- 280 g Maismehl, vorgekocht (z. B. Harina Pan)
- 410 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz, nach Geschmack
Pulled chicken und Fertigstellung
- 5 Stängel Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 1 roter Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 TL Kapern, eingelegt
- 1 Eiertomate, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 560 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 80 g Sherry
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Empanadas
50min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Hühnchen Pastilla
1h 25min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3h 40 min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 Std. 15 Min
Chinesische Vermicelli mit Garnelen und Knoblauchsauce
1 Std. 15 Min
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3 Std. 50 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50 min