Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arepas Teig
- 280 g Maismehl, vorgekocht (z. B. Harina Pan)
- 410 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz, nach Geschmack
Pulled chicken und Fertigstellung
- 5 Stängel Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 1 roter Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 TL Kapern, eingelegt
- 1 Eiertomate, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 560 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 80 g Sherry
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Thai-Burger
30min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Massaman-Curry
1h 40min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3h 40 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Lamm Keema mit Erbsen
1h
Pulled Tandoori Chicken
30min
Massaman Curry mit Rindfleisch
40 Min
Pad Thai mit Huhn
20 λεπτ.
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3hod. 50min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min
Mandel-Naan-Brot (Pakistan)
1h 30min