Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shumai-Teig
- 50 g Wasser
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
Füllung und Fertigstellung
- 400 g frische Pilze, gemischt (z.B. Shiitake, Champignons, Pfifferlinge)
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Möhren, in Stücken
- 30 g Öl
- Öl zum Einfetten
- 120 g Reis
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 TL Sojasauce
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 172 kJ / 41 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Nudelteig
1 godz.
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1h 25min
Summer Rolls
45min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45min
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min
Quesadilla mit Gurken-Tomaten-Relish
1h 30min
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1 godz.
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Frühlingsrollen
2sa 10 dk
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20min