Vegetarische Dim Sum "Shumai"
TM5 TM6

Vegetarische Dim Sum "Shumai"

4.2 (139 beoordelingen)

Ingrediënten

Shumai-Teig

  • 50 g Wasser
  • 180 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
  • 1 Ei

Füllung und Fertigstellung

  • 400 g frische Pilze, gemischt (z.B. Shiitake, Champignons, Pfifferlinge)
  • 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 50 g Möhren, in Stücken
  • 30 g Öl
  • Öl zum Einfetten
  • 120 g Reis
  • ½ TL Salz
  • 1 TL Zucker
  • 2 TL Sojasauce
  • 500 g Wasser

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
172 kJ / 41 kcal
Eiwitten
1 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
1 g
Vezels
0.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten