Compatibele versies
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albondigas (Hackbällchen)
- 50 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika de la Vera
Tomatensauce
- 50 g Datteln, halbiert
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 100 g Rotwein, trocken
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Spitzpaprika, rot, in Streifen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Papas Arrugadas und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 800 g Drillinge, ungeschält
- 250 g Meersalz, grob
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3234 kJ / 773 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1892 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 Std.
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30min
Pastitsio
1h 30min
Chorizo-Patties
1 godz. 25 min
Grünes Burger-Relish
40min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Rote Mojo Sauce
10min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 Std. 15 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10min