Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Glasnudeln, grob zerbrochen
- 400 g Wasser
- ½ Bund Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Öl
- 250 g Hackfleisch, gemischt
- 60 g Limettensaft
- 40 g Fischsauce
- 10 - 15 g Chilipaste
- 6 Schalotten, in feinen Ringen
- 4 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 2 Staudensellerie-Stangen, in dünnen Scheiben
- frische Chilischoten, in feinen Ringen, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 973 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vietnamesischer Nudelsalat
40 Min
Zitronengras-Rindfleisch-Salat
30 Min
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10 Min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20min
Vietnamesischer Nudelsalat
40 Min
Edamame-Garnelen-Salat
40 Min
Pad Thai
40 Min
Thai-Salat mit Erdnussdressing
30 Min
Khao Pad (Gemüsereis)
1 Std. 30 Min
Glasnudelsalat mit Omelettestreifen
45 Min
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30 Min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30 Min