![Salbei-Knoblauch-Pasta Salbei-Knoblauch-Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b3d01ebd56339f4ec3efc75327add5a4/Derivates/e710d36006939102edadade75a19ed8cbd53937b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 220 g Spaghetti
- Salz zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 4 Stängel Salbei, abgezupft
- 120 g Butter, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3830 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 37 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2h 15 min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35 min
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30 min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 min
Pasta mit Salbei-Butter
40 min
Linguine mit Pesto Primavera
20 min
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Pappardelle in Pfefferbutter
20 min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 min