Spinatsalat mit Avocado und Ei
TM6

Spinatsalat mit Avocado und Ei

4.8 (119 beoordelingen)

Ingrediënten

Eier kochen

  • 5 Eier
  • 1000 g Wasser

Vinaigrette und Fertigstellung

  • 30 g Schalotte, halbiert
  • 70 g Cashewkerne
  • ½ TL Curry
  • 40 g Weißweinessig
  • 70 g Olivenöl
  • ½ TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 200 g Babyspinat, frisch
  • 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
  • 400 g Avocados, in Streifen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2211 kJ / 529 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
46 g
Verzadigd vet
8 g
Vezels
9.6 g
Natrium
439 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten