Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Paprika de la Vera
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Salz
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Sherryessig
- 50 g Wasser
Lammkoteletts und Fertigstellung
- 800 g Lammkoteletts
- 100 g Mehl
- 70 g Olivenöl
- 200 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 150 g Feta
- 100 g Sahne
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3091 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 25.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 473.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackener Lachs mit Zucchininudeln
30 Min
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1u. 20min
Zitronen-Chicken-Wings mit Gemüse und Reis
40min
Hähnchenschenkel mit Mole verde
1u.
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 Std. 10 Min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40min
Kalbfleisch-Stifado
5u. 35min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min