Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Paprika de la Vera
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Salz
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Sherryessig
- 50 g Wasser
Lammkoteletts und Fertigstellung
- 800 g Lammkoteletts
- 100 g Mehl
- 70 g Olivenöl
- 200 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 150 g Feta
- 100 g Sahne
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3091 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 25.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 473.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Bolognese mit Basilikum-Parmesan
35min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25 Min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3h 30 min
Zitronen-Chicken-Wings mit Gemüse und Reis
40min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 godz.
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15 min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10 min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1h 10min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h
Ochsenbäckchen
5h