Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1400 g Wasser
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- 20 g Butter
- 500 g Gnocchi, aus der Kühltheke
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2499 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 min.
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 min.
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25 min.
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30 min.
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1 godz. 40 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 Std. 10 Min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min.