Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reis
- 1300 g Wasser
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 300 g Reis, parboiled
Garam-Masala-Gewürzmischung
- 1 EL schwarze Pfefferkörner
- 1 EL Korianderkörner
-
1
EL Kreuzkümmelsamen
of 1 EL Kümmelsamen - ½ TL Muskat, gerieben
- ½ TL Nelken, gemahlen
- 2 ½ EL Kardamom, gemahlen
- 2 EL Curry
Garam-Masala-Hähnchen
-
400
g geschälte Tomaten, aus der Dose
of 400 g Tomaten, geviertelt - 80 g Saure Sahne
- 50 g Butter, in Stücken
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 600 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Würfeln (3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30min
Butter Chicken
50min
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45min
Garam-Masala-Hähnchen
50min
Hähnchen-Gemüse-Korma mit Cashews
2h 30 min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Chicken Korma
45min
Hähnchen-Cashew-Curry
40min
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20 min
Chicken Tikka Masala
45min
Indisches Hähnchen-Curry
35 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min