Garam-Masala-Hähnchen mit Reis

Garam-Masala-Hähnchen mit Reis

4.3 256 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

Reis
  • Wasser
    1300 g
  • Salz
    1 TL
  • Olivenöl
    20 g
  • Reis, parboiled
    300 g
Garam-Masala-Gewürzmischung
  • schwarze Pfefferkörner
    1 EL
  • Korianderkörner
    1 EL
  • Kreuzkümmelsamen
    1 EL
    1 EL Kümmelsamen
  • Muskat, gerieben
    ½ TL
  • Nelken, gemahlen
    ½ TL
  • Kardamom, gemahlen
    2 ½ EL
  • Curry
    2 EL
Garam-Masala-Hähnchen
  • geschälte Tomaten, aus der Dose
    400 g
    400 g Tomaten, geviertelt
  • Saure Sahne
    80 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Zucker
    30 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen in Würfeln (3 cm)
    600 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 36 g
Calorieën 2320 kJ / 555 kcal
Vetten 20 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 55 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...