Compatibele versies
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lammhüften
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 600 g Lammhüfte (ca. 3-4 Stück)
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 1 Stück Butter, kalt (ca. 3 cm)
Speckbohnen
- 250 g Wasser
- 300 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (5 cm)
- 50 g Schinkenspeckwürfel
Kartoffelpüree und Fertigstellung
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz
- 400 g Milch
- Öl zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2880 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 1119 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Möhrensalat
10min
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Gulasch
2h
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10min
Sauerkraut
96 godz.
Ungarisches Paprikagulasch
2h
Rotkohl
1h