
Apparaten en accessoires
Dunkle Grundsauce
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
1000 g
Ingrediënten
-
Möhren in Stücken (3 cm)150 g
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Sellerie in Stücken (3 cm)120 g
-
Champignons geviertelt100 g
-
Öl20 g
-
Tomatenmark30 g
-
Nelke1
-
Wacholderbeeren6
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Rosmarin, getrocknet, gehackt1 TL
-
Lorbeerblatt1
-
Salz2 TL
-
Pfefferkörner, schwarz½ TL
-
Geflügelkarkassen in Stücken (2 cm)800 g
-
Wasser800 g
-
Rotwein250 g
-
Madeira50 g
-
Butter80 g
-
Mehl40 g
-
Pfeffer, gemahlen½ TL
Voeding per 100 g
Calorieën
229 kcal /
958 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
613 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

THERMOMIX® Magazin 2/2024
42 recepten
Duitsland
Duitsland