Bratenpaste

Bratenpaste

4.2 325 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
1 Schraubglas

Ingrediënten

  • Öl
    40 g
  • Suppengemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Porree), in Stücken (siehe Tipp)
    300 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebeln geachtelt
    100 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • frische Kräuter, gemischt (z. B. Salbei, Rosmarin), abgezupft (siehe Tipp)
    4 Stängel
  • grobes Salz
    100 g
  • Rotwein, trocken
    30 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Rinderhackfleisch grob zerzupft
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Schraubglas

Eiwitten 65 g
Calorieën 5027 kJ / 1200 kcal
Vetten 90 g
Vezels 13.6 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...