Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
of 300 - 400 g Rindfleisch, ohne Knochen (z. B. Abschnitte), siehe Tipp - 30 g Öl
- 120 g Zwiebeln, mit Schale, halbiert
- 100 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 dk
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 Std.
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Hühner-Kraft-Suppe
2hod. 10min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3sa 45 dk
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4u. 15min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Bratenpaste
3sa
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min